ОҚУШЫЛАРДЫҢ ҚЫЗЫҒУШЫЛЫҚТАРЫ МЕН ІЗДЕНІМПАЗДЫҒЫ НЕГІЗІНДЕ ШЫҒАРМАШЫ ЛЫҚ ҚЫЗМЕТІН ДАМЫТЫП ЖЕТІЛДІРУ - Касенова Кыздаркуль Бахрадиновна; Әмит Назира (World Scientific Reports, 2023)
Мақалада оқу процесінде дәстүрлі өнерді үйрету барысында оқушылардың ізденімпаздығы мен қызығушылықтары негізінде шығармашылық қызметін дамытып жетілдіру мәселесі қарастырылған. Бұл міндеттерді жүзеге асыру еліміздегі мектептерде оқыту процесінің мазмұндық болмысын жаңа әдіснамалық тұрғыдан негіздеуді талап етеді.