ОҚЫТУ МЕН ОҚУДА АҚПАРАТТЫҚ-КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ. ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ҚОЛДАНУ - Садық Альмира; Мукашева Д.М. (World Scientific Reports, 2023)
Мақалада білім беру жүйесінде ақпараттық-коммуникациялық технологияларды қолданудың тиімділігі мен оңтайлылығы және қолжетімділігі туралы мәселелер қарастырылған. Ақпараттық технологиялар автоматтандыру құралы, зерттеу пәні, оқыту әдісі және білім беру саласында сұранысқа ие болатын байланыс құралы.