Шетел тілін оқытуда Интернет-ресурстарды қолданудың маңыздылығы - Нұрғали Адиса Дінмұхамбетқызы (World Scientific Reports, 2023)
Мақалада шетел тілін оқытуда заманауи Интернет-технологияларды қолданудың өзектілігін, сондай-ақ шетел тілін оқытуда, сыныпта да, студенттердің өзіндік жұмысында да, шетелдік технологияларды қолданудың маңыздылығы мен тиімділігі туралы айтылады. Автор шетел тілін оқытуда ақпараттық технологияларды қолданудың орындылығы туралы түрлі көзқарастарды талдайды және заманауи технологияларды қолдану барысында жағымды әсерлердің мысалдарымен расталған мәселе бойынша түрлі позицияны білдіреді.