Кыргыз адабиятындагы постмодернизмдин жана анын өкүлдөрү - Ысмаилова Айзирек Дүйшөбаевна; Тилекова Назира Дүйшөбаевна (Theoretical Hypotheses and Empirical Results, 2025)
Бул макалада кыргыз адабиятында постмодернизмдин өнүгүшү 1980-жылдардын соңу жана 1990-жылдардын башынан башталып, өлкөдө саясий, социалдык жана экономикалык өзгөрүүлөр жөнүндөгү маселелер баяндалат