Мектепте физика пәнін оқытуда демонстрациялық эксперименттің маңызы - Құттыхожа Сандуғаш (Theoretical Hypotheses and Empirical Results, 2023)
Бұл зерттеу жұмысы жалпы білім беретін мектептерде физика пәнін оқытуды оңтайландыру мақсатында жүргізілді. Мақалада демонстрациялық эксперименттің маңыздылығы мен білім берудегі пайдасы жайында жүйелі ақпарат берілді. Зерттеу барысында алынған нәтижелер нақты эксперименттер арқылы айқындалады. Зерттеу жұмысы толық анықталмаған кейбір зерттеу міндеттеріне сәйкес қосымша ақпараттар жинақталуда.