Автоматтандыру мен басқарудағы киберфизикалық жүйелер - Екуза Ерасыл.; Джулаева Ж.Т.; Каратаева Ж.Е.; Смагулова Н.К (Theoretical Hypotheses and Empirical Results, 2023)
Бұл мақала, автоматтандыру мен басқару бойынша киберфизикалық жүйелердің дамуы мен өнімдерді басқару жолдарының байланысқан жаттығу жасау үшін қандай құрылғылар мен технологияларды қолдану көмекші болуын анықтау мақсатында жасалған. Мақала бойынша киберфизикалық жүйелерді қолданумен жаттығулайтын болу жолдарын жаттай талдау жасалған.. Осы мақала киберфизикалық жүйелерді қолданумен жаттығулайтын болу жолдары мен жобаламаларды жасау мақсатында технологиялық іс-жүйесі мен өзекті бизнес пайдалану тәсілдерінің дамуын талдау жасады