Потреба «Правдивої нооісторії людства та українців» для їх спільного порятунку - Корсак Костянтин Віталійович; Корсак Юрій Костянтинович (Research Retrieval and Academic Letters, 2026)
Стаття узагальнює новітні авторські дослідження в темах пошуку шляхів спільного порятунку людства та носіїв українських генів (українців). від сучасного комплексу загроз для позитивного розвитку у близькому та віддаленому майбутньому. Матеріальний порятунок став можливим через застосування відкритих нами в 2000 р. екологічно ідеальних ноонаук і ноотехнологій, що надають людству потрібне і виліковують біосферу від пошкоджень. Для ліквідації багатьох проблем у гуманітарній сфері ми пропонуємо створену нами комплексну точну науку з назвою «Правдива нооісторія людства та українців», тотальне використання якої спроможне ліквідувати накопичені образи і зло та скерувати мислення всієї популяції понад 8 мільярдів Homo на мирне співіснування і вічний симбіоз з вилікуваною біосферою