ФИЗИКАДАН СЫНЫПТАН ТЫС ЭКСПЕРИМЕНТТІК ЖҰМЫСТАР – ОҚУШЫЛАРДЫҢ ҒЫЛЫМИ-ТАНЫМДЫҚ ҚАБІЛЕТТЕРІН ДАМЫТУДЫҢ ҚҰРАЛЫ - Т.Н. Адамбай; А.С. Балтабеков (Research Retrieval and Academic Letters, 2025)
Бұл мақалада физика пәнінен сыныптан тыс эксперименттік жұмыстардың оқушылардың ғылыми-танымдық және шығармашылық қабілеттерін дамытудағы маңызы қарастырылады. Оқу физикалық экспериментінің құрылымы, мақсаты мен тәрбиелік мәні сипатталады. Сонымен қатар, педагогикалық эксперимент нәтижелері ұсынылады