МИ ПРОПОНУЄМО ЛЮДСТВУ МУДРОТЕХНОЛОГІЇ (WISETECHNOLOGY) ДЛЯ ПОРЯТУНКУ ЧЕРЕЗ УСПІХ САМІТІВ МИРУ - Корсак Костянтин Віталійович; Корсак Юрій Костянтинович (Research Retrieval and Academic Letters, 2024)
Провал «Саміту миру в Україні» (15-16 червня 2024 р., Швейцарія) засвідчив поглиблення конфліктів і зростання небезпеки загибелі людства у передбаченому ще 52 роки тому науковцями з Римського клубу тотальному Колапсі-ХХІ. Ми пропонуємо порятунок і позитивний прогрес через використання можливостей мудротехнологій (wisetechnology ≡ nootechnology) у межах трьох мегареволюцій — виробничої, гуманітарної і Штучного інтелекту.