STEAM-білім беру шеңберіндегі биология жобалары арқылы сыни ойлауды дамыту - Жумабаева Акмарал Тажимтовна (Reviews of Modern Science, 2025)
Бұл мақалада STEAM-білім беру тәсілін қолдану арқылы биология пәнінде оқушылардың сыни ойлау қабілеттерін дамыту жолдары қарастырылады. Жоба негізіндегі оқыту арқылы оқушылар ғылыми зерттеу дағдыларын меңгеріп, биологиялық процестерді терең түсінуге және шығармашылық тұрғыда ойлануға мүмкіндік алады. Теориялық негіздер мен практикалық мысалдар арқылы бұл әдістің тиімділігі сарапталады.