Paralel Scraping üçün Optimal Metodlar və Alətlər - Kamran Alıyev (Reviews of Modern Science, 2025)
Bu məqalə, paralel scraping-in effektiv metodları və istifadə olunan alətləri araşdırır. Paralel scraping, məlumatların daha sürətli və səmərəli şəkildə toplanmasına imkan verən bir yanaşmadır və xüsusilə böyük veb saytlar üzərində məlumat yığarken çox faydalıdır. Məqalədə Python kitabxanaları, asinxron proqramlaşdırma metodları və çox prosesli yanaşmalar kimi müasir texnikalar təqdim olunur. Eyni zamanda, paralel scraping-in qarşısında duran çətinliklər və bu çətinlikləri həll etmək üçün optimal alətlər və strategiyalar müzakirə edilir. Məqsəd, bu texnologiyalardan istifadə edərək məlumat toplama prosesini sürətləndirmək və daha effektiv etmək istəyən mütəxəssislərə faydalı məlumatlar təqdim etməkdir.