DESIGNING A MENTORSHIP AND INDUCTION PROGRAM FOR ENGLISH LANGUAGE TEACHERS - Razymkhan Gulnaz Talgatkyzy (Modern Scientific Technology, 2025)
Бүгінгі әлемде шет тілдерін үйрену жеке дамудың маңызды аспектісіне айналуда. Ағылшын тілін үйрену өте маңызды және ол көбінесе халықаралық коммуникация мен табысты мансаптың кілті ретінде қарастырылады. Бұл тұрғыда ағылшын тілі мұғалімі маңызды рөл атқарады, ол тек пәннің жан-жақты маманы ғана емес, сонымен қатар студенттерді білім жолында бағыттайтын тәлімгерге айналады