Healthy Lifestyle: Concept and Importance - Mazanov İbrahim Mehrəli oğlu and Hüseynov Qafur Bəyverdi oğlu and Eyvazlı Günel Rasim qızı (Foundations and Trends in Modern Learning, 2025)
İnternet olan hər kabelsiz bağlantı qısa müddət ərzində insanların həyat tərzinə çevrilməyə başladı. Wi-Fi kəşf olunanda çoxlarımız bunu sevinclə qarşılasaq da lakin, alimlərin araşdırmaları göstərdi ki, simsiz rabitə vasitələrinin üstün tərəfləri qədər, insan sağlamlığına ziyanı da vardır