DAŞINMAZ ƏMLAK LAYİHƏLƏRİNDƏ İNVESTİSİYA RİSKLƏRİNİN İDARƏ EDİLMƏSİ - Tural Fazil oğlu Bəylərov (European Research Materials, 2025)
Bu məqalə, daşınmaz əmlak layihələrində investisiya risklərinin idarə olunması məsələlərini geniş şəkildə tədqiq edir. Layihələrin planlaşdırılması, risk təhlili metodları, maliyyə, texniki və hüquqi risklərin qiymətləndirilməsi müzakirə olunur. Dövlət və özəl sektor arasında əməkdaşlıq, rəqəmsal risk monitorinqi və innovativ yanaşmaların tətbiqi praktiki nümunələrlə göstərilir. Nəticələr, risklərin effektiv idarə olunmasının layihə uğuruna birbaşa təsir etdiyini sübut edir.